20 juni 2012

HÅRD KAMP OM FINALPLATSERNA I STOCKHOLM

CHRIS TOG HEM TREDJE OCH SISTA SVENSKA DELTÄVLINGEN

Fredagen 15 juni var det dags för den sista svenska deltävlingen inför nordiska finalen i Cutting Pro. Vädret var perfekt för utomhustävlingen, 17 grader och lätt molnighet. Det hindrade dock inte deltagarna att svettas ordentligt ändå. Fast det berodde inte på solen i första hand. Totalt deltog 13 proffs från totalt 9 företag.

Den första av två som tog sig vidare till finalen på Demcon-mässan var veteranen Chris Lindström från Lindström Bygg som varit med och tävlat förr i Cutting Pro. Hans sammanlagda tid från kapningen och borrningen blev 5,42 minuter. Nummer två blev Magnus Johansson från Entreprenadhåltagning som gick vidare med den sammanlagda tiden av 6,01 minuter och tredje platsen togs av Daniel Leijtoff från Nordhab med tiden 6,03 minuter. Värt att notera att endast 2 sekunder skiljer andra platsen från tredje platsen!
Stort tack till Bo Lamm Maskinfirma som stod värd för tävlingarna, till alla modiga betonghåltagare som tog chansen att visa vad de går för och sist men inte minst till alla besökare som gjorde dagen till en kanondag!

Glada vinnare; Magnus (2a), Chris (vinnare) och Daniel (3e)Värdarna Bosse och Sverre

Några av de tävlande tillsammans med Tyrolit

SHC kom med två tävlande

Många passade på att ta en paus i solenL-P Lindström borrar


Många åskådare, det gäller att nerverna är på plats.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar